Компанія МНС Груп взяла участь у засіданні УАБІО з розвитку Біометану в Україні

10 лютого 2023 року компанія МНС Груп взяла участь у засіданні УАБІО з розвитку Біометану в Україні. Ми взяли участь у жвавій дискусії, поділилися німецьким досвідом розвитку біометану та bio-LNG, обговорили завдання та можливі напрямки розвитку Української біометанової індустрії.

Короткі Висновки: незважаючи на те, що робота Української біогазової промисловості є важливою частиною розвитку Зеленої енергетики в ЄС, зараз необхідно докласти значних зусиль до законодавчої бази України, щоб допустити Український біометан на ринок ЄС. Поки існують заборони на експорт природного газу та немає розмежування між природним газом та біометаном, розвиток біометанової індустрії буде утруднений, незважаючи на величезний потенціал країни. Найбільш можливий шлях розвитку – зрідження біометану та його експорт автоцистернами.

Ми запрошуємо Всіх зацікавлених осіб взяти участь у нараді 16 лютого 2023 року (офф-лайн та онлайн формат) з питань помилок, які відбуваються при проектуванні та будівництві біогазових станцій та опису нових техологій для України, а також у візиті групи українських тваринників до Німеччини та Австрії. огляду біогазових технологій у березні 2023 р

Добавить комментарий